· 首页 · 数学频道 · 作文频道 · 英语频道 · 美术频道 · 综合频道 · 培训频道 · 查分

设为首页 加入收藏

新闻中心 小学英语 初中英语 高中英语 小学竞赛 初中竞赛 高中竞赛 获奖通报 口语大赛

夏冬令营 希望之星 名师课堂 英语作文 作文批改 英语语法 英语听力 培训基地 演讲大赛

当前位置: 首页 > 英语 > 高中英语 > 高二年级 >

高二复习之虚拟语气习题

时间:2010-08-15 15:44来源:未知 作者:admin 点击:
  

虚拟语气

1How 1 wish every family ______ a large house with a beautiful garden!

  Ahas                         B. had                       Cwill have                       Dhas had

2It is suggested that some skilled teachers ______ to teach the children in these mountainous areas

  A. must be sent                B. be sent                            C. should send                   D. should send for

3. I insisted that his suggestion ____ reasonable and it _____ at the meeting.

  A. be, be discussed           B. is, be discussed      C. was, discussed               D. was, be discussed

4. We ____ into trouble ____ your help.

  A. would have got, but for                                  B. wouldn't have got, thanks to

  C. would have got, if only                                  D. mustn't get, without

5. You should have passed the examination, but most of you ____ . Why?

  A. should fail              B. failed                  C. did                            D. did so

6. —She was so upset that she burst into tears.  I'd rather you _____ her all about it.

  A. didn't tell                   B. hadn't told             C. don't tell                       D. won't tell

7. The enemy ____ the city, but the sand storm ____

  A. could have bombed, helped                              B. could have bombed, had helped

  C. was able to bomb, help                                   D. might bomb, could help  

8. —If he ____ , he ____ that food.  Luckily he was sent to hospital immediately,

  A. was warned, would not take                                   B. had been warned, would not have taken

  C. would be warned, had not taken                       D. would have been warned, had not taken  

9. When a stick is partly in a bottle of water, it looks as though it ________

  A. breaks                         B. has broken               C. were broken                D. had been broken

10. It is high time that they ____ the war on Iraq.

  A. stop                             B. stopped              C. must stop                  D. has stopped

11. He was in a hurry the other day. Otherwise he ____ you repair the computer.

  A. would help                   B. should help               C. would be helping         D. would have helped

12. The woman was very anxious that her wounded son_____ to the nearest hospital at once.                                                  

  A. should send            B. would be sent         C. sent                          D. be sent

13. If it ____ for the rain, we ____ for an outing yesterday.

  A. were not, could not have gone                          B. were not, could go   

  C. had not been, could have gone                         D. had not been, could go

14. Isn't it strange that a mean man like him ____ money to the poor boy?

  A. should give               B. has given               C. might give                    D. would give

15. The old professor gave orders that the experiment ____ before Friday.      

  A. was finished               B. will finish                 C. should be finished            D. shall be finished

16. Without his help, we ___ such rapid progress.

  A. don't make                   B. would not make        C. didn't make                    D. would not have made

17. If only I ____ to my parents' advice!

  A. listening                 B. listen                  C. am listening               D. had listened

18. I hoped ____ back early.

  A. her to come                       B. that she would come        C. that she will come           D. her's coming

19. ____ you succeed and _____ you be happy!

  A. May, may                    B. Wish, wish              C. Hope, hope                    D. Should, may

20. He studies very hard lest he ____ in the entrance examination.

  A. fails                             B. should fail           C. failed                     D. will fail

l.B   2.B  3.D  4. A   5.B  6.B    7. A 8.B  9.C  10. B 11. D     12. D      13. C      14. A       15. C

16. D      17. D      18. B       19. A       20. B

顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
最新评论 查看所有评论
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 密码: 验证码:
推荐内容
Copyright ?2008-2018 by www.xwzxjy.com All Rights Reserved 鄂ICP备17005830号-4 公网备案42010602001333
本网版权归湖北枫叶新希望教育科技有限公司所有,未经书面授权禁止转载
地址:武汉市武昌和平大道三角路恒大首府写字楼4308室
电话:027-88053972 88324123 邮编:430060
邮箱:xwbqgds@126.com 或xwbqgds@163.com
QQ: 676733465 联系我们 582949056 联系我们